Kambur

Kambur

Finaste islandströjan till finaste barnbarnet! (Har bara ett barnbarn, då får man säga så). I boken, Islandsk strikk, så heter modellen Kambur. Mönstret finns även att få tag i på Järbos hemsida, länk. Jag har stickat denna i Léttlopi och det är ett ljuvligt garn att sticka i. Tyvärr lite stickigt men jag har fått lära mig att först tvätta tröjan för hand i hårschampo och sedan ha i en rejäl klick hårbalsam i sista sköljvattnet. Därefter så kör jag tröjan på enbart centrifugering i tvättmaskinen för att sedan torka den plant. Det blir riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>