Baa-ble hat

Baa-ble hat

Detta är ett gratismönster som finns att hitta på Ravelry, länk! Så rolig att sticka och jag tycker själv att den blev helt bedårande. Mönstret är i vuxenstorlek men jag ville att den skulle passa barnbarnet så jag gick ner i stickstorlek och bytte ut garnet. Denna är stickad i Drops Merino Extra Fine.

Första bolltofsen gjorde jag sent en fredagskväll och den blev ju helt fel. Bara att göra om och göra rätt!Baa-ble hat tofs

Jag har också köpt en hemstickad tröja på loppis för 40 kronor. Den gav mig lite Alfons Åberg-känsla. Gillart!Baa-ble hat loppiströja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>