Lucky Jack

grönatröjan2

Denna gång blev det en tröja i flätmönster åt lilleman. Mönstret kommer från Garnstudios stora mönsterbank och heter Lucky Jack. Länk! Jätterolig att sticka men jag blev riktigt sur på garnet. Tröjan är stickad i originalgarnet, Drops Merino Extra Fine, och jag har aldrig haft något problem med det garnet förut. Just den här gröna nyansen var skarvad på så många ställen. Värst var ett nystan med fem skarvar. Tråkigt! Det blev ju onödigt många trådar att fästa för mig då jag inte vill ha garn som är hopknutet. (Risk att knutarna kryper fram på utsidan, ju). Men som sagt, detta har inte hänt mig tidigare. Älskar färgen!

Flättröja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>