Haremsbyxor

harem

En t-shirt och ett par haremsbyxor till barnbarnet. Tröjan är från ett gammalt nummer av Allt om Handarbete, (nr 6 2014 modell 125). Sydde upp den i storlek 80 men den ser väldigt stor ut. Vi får se hur den blir på. Haremsbyxorna är ett gratismönster som finns att ladda ner. Länk mönster! samt Länk sömnadsbeskrivning! Min skrivare skrev inte ut mönstret skalenligt så kolla det om ni tänker försöka er på denna modell! Först sydde jag upp dem i storlek 90 men det blev smått och tight så detta exemplar är det storlek 100 på. Byxorna ska egentligen vara trekvartslånga men på mitt barnbarn blir de nog hellånga. Han är ju fortfarande en liten plutt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>