En rät, en avig

retrobok

Jag är så glad att jag fick tag i denna bok via en handarbetsgrupp på Facebook. Den kostade mig 30 kronor + porto och känns nästan ”obläddrad”. Tryckåret är 1980 och jag känner igen stuket på tröjorna från min tonårstid. En hel del raka stycken och mycket färggranna ränder. Ett skönt citat ur boken:
– Om ärmarna är för långa, viker man upp dem så att de passar…
(Men precis).

Nu ska jag på loppis-jakt efter garn. Vi får se om det blir en tröja till mig eller till lille
Bastian. (Fotade min första blåsippa för i år idag).

blåsippa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>