Babymössa med knut

mössaknut

Så, då har jag sytt en liten babymössa. Mönstret kan man ladda ner här! Mössan har jag till största delen sytt med/på min nya kompis, en Singer-overlock köpt på Lidl för en ganska billig penning. Maskinen går som klockan och är så lätt att förstå sig på. Kul!

kompis2

2 reaktion på “Babymössa med knut

  1. Så underbar mössa du gjort. Super fin. Skulle vilja sy en sådan till min dotter också, men länken fungerar inte. Hon är rätt liten, bara 2 månader. Du skulle inte kunna tipsa mig hur mönstret ser ut?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>