Balkongpimpning

Nu har jag fått upp mina blommor! De är sådana som går att ta av och flytta runt men det vill man inte för det var ett sjå att få upp dem. De stora blommorna var delade i tre sektioner och att försöka passa ihop dem samtidigt som de klistrar sig på allt var inte roligt. Ja, ja, nu är det i alla fall gjort!

Lärde mig något nytt när jag läste boken, Vildvin & honungsros (ISBN 9789155259105). ”Humle slingrar alltid medsols, medan bönor slingrar motsols”. Nu ser jag ju det, min humle slingrar sig ju alltid åt samma håll! Boken handlar bara om klätterväxter och den är jättefin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>