Solveigs vantar

Idag tänkte jag tipsa om denna koloss till stickbok! Den är fullkomligt proppfull med mönsterdiagram på vantar. Man blir otroligt inspirerad efter en stunds bläddrande i denna bok! Vad jag kan sakna är lite tips och trix när det gäller flerfärgsstickande vilket jag är fullkomligt värdelös på. Boken utgår mer eller mindre från att man redan bemästrar tekniken.

Jag har lånat mitt exemplar på biblioteket för att jag tyckte att 522 kronor som Adlibris tar för denna är lite dyrt. I alla fall för mig som inte är så bra på att sticka mönster på detta viset. Men skam den som ger sig! Jag testar igen! Det ska gå!

ISBN 9789185889280 Solveig Larsson, Solveigs vantar

Några av mina personliga favoriter från boken här nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>