Innan tovning

Dessa vantar har legat och skräpat i min bokhylla länge nu. De var nämligen tumlösa! Jag har alltid så svårt för det där sista rycket som att fästa trådar, montera, sticka tummar och liknande. Igår var jag stenhård mot mig själv! Inga nya projekt utan att avsluta några andra. (Jag har nämligen 5 härvor 2-trådigt ullgarn från Ullcentrum som ligger och väntar på ICA).

Såååå, in med dessa vantar i tvättmaskinen och sedan kan jag ge mig själv tillstånd att hämta ut mitt nya garn!

2 reaktion på “Innan tovning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>