Virkat sadelskydd

Idag var det riktigt kyligt! Då är det hög tid att plocka fram mitt sadelskydd som jag har virkat i ett ullgarn. Kanske inte så slitstarkt men varmt och skönt! Inspiration och grundmönster har jag hämtat här. Nu stämde ju varken garnsort eller grovlek på garn med detta mönster så fick jag helt enkelt rita av min sadel på papper och använda som mall. Passformen blev perfekt!

4 reaktion på “Virkat sadelskydd

 1. Tjenixen!
  Fint ditt sadelskydd blev.
  Kom på nu att man virka i raggsocksgarn dom är ju slitstarka.
  Hoppas du håller dej varm om rumpan när du är ute och cyklar.
  Gun-Britt

  • Kul att du gillade mitt sadelskydd! Tyvärr så har jag inte tid att handarbeta för tillfället då jag är i slutspurten av en utbildning. God Jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>