Stora boken om att sticka och virka

Eftersom jag själv tycker det är viktigt att få veta var andra hittar sina mönster och sin inspiration så ”boktipsar” jag om denna gamla goding idag. Stenmarksmössan finns med i den här till exempel. Boken är från 1981 och innehåller mönster som ”Hem till gården”-mössa, bluffolle och bäddsockor. Men hallå, ringer det i någon ”retroklocka” eller? Jag hade turen att hitta min bok på ett loppis och betalade 30 kronor. Jag vet att den, i alla fall idag, finns att få tag på via bokbörsen för ca 200 kronor.

ISBN 9153406354 Stora boken om att sticka och virka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>